Global Knowledge
Booth: 914

Med det nyeste og mest relevante indhold, leveret af de bedste instruktører, tilbyder vi vores kunder verden over skræddersyede uddannelsesforløb, et stort udvalg af åbne hold, fleksible leveringsformer samt løbende rådgivning for at de får løsninger, der passer til deres behov. Vores uddannelsesløsninger kan hjælpe både store globale organisationer samt individuelle IT-professionelle med at løfte deres færdigheder.

Vi leverer en bred vifte af kurser og certificeringer, og har blandt andet et stort udvalg af IT-sikkerhedskurser inden for:

  • Advanced Hacking
  • GDPR
  • Penetration testing
  • Cyber security
  • Certified Ethical Hacker
  • Information Security

Kontakt

Stamholmen 110 2
2650
Hvidovre
+45 4488 1800
LinkedIn

Whitepapers

Produkter og tjenester

Certified Ethical Hacker kursus

Med kurser fra EC-Council lærer du, hvordan du beskytter din virksomhed mod hackere og mange andre sikkerhedsbrister. EC-Council har nogle af de mest anerkendte IT-sikkerhedsuddannelser i verden.

Hos Global Knowledge kan du blive CEH certificeret og lære at beskytte dit netværk mod angreb

CISSP Kursus

At opnå den (ISC)2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) certificering giver dig bevis på dine kompetencer og mange års erfaring inden for IT-sikkerhed. CISSP er en globalt anerkendt certificering, der validere IT-professionelles evne til designe, administrere, udrulle og kontrollere organisationens IT-sikkerhed.

Vi tilbyder CISSP kursus samt CISSP eksamen i vores testcenter

Certified Information Security Manager kursus

Har du ansvaret for eller arbejder du med virksomhedens informations teknologi - så er denne certificering noget for dig! CISM certificeringen er målrettet dig, der administrerer, designer, overvåger og evaluerer en virksomheds informations sikkerhed.

Deltag på dit CISM kursus hos Global Knowledge og bliv CISM certificeret.

Advanced Hands-on Hacking kursus

Vil du tage dine hacking-færdigheder til et højere niveau? Så er vores nye Advanced Hands-on Hacking kursus noget for dig. Du får adgang til noget af det mest avancerede hacking hardware. I kombination med instruktioner og lab-øvelser vil du tilbringe de to dage med at lære at bruge USB Rubber Ducky, Bash Bunny, Packet Equirrel og WiFi Pineapple Nano. Du vil forlade kurset farligere, end da du ankom, og du får lov at beholde udstyret.

IT Security for IT Managers

Kurset IT Security for IT Managers giver teknikere, systemadministratorer og ledere viden, redskaber og praktisk erfaring med arbejde inden for IT-sikkerhed. I slutningen af dag to vil du mestre teknikker og redskaber, som bruges af professionelle inden for IT-sikkerhed. Med den hands-on erfaring du får på dette kursus, vil du lære at se jeres systemer fra et hackerperspektiv og dermed kunne identificere og håndtere alle tekniske IT-sikkerhedsproblemer.

Penetration Testing for Managers kursus

Penetration-test er den bedste måde at kende din IT-risikoeksponering på. Selv for en teknisk leder kan penetration-testing være skræmmende eller et mysterium. Vores Penetration Testing for Managers-kursus giver mellemledere og ledere et lynkursus i penetration-testing. Med fokus på hands-on-aktiviteter lærer du at foretage sikkerhedsvurderinger og penetrationstest af jeres systemer.

Links

Arrangør

Version2
Ingeniøren

Partner