Liga ApS
Booth: 1012
Kan jeg holde på en hemmelighed?

- Sikker digital identitet i en tid med en stigende cybertrussel

Sikker digital identitet er et nøgleelement når man som virksomhed skal beskytte sine data. Er jeg den, jeg siger jeg er? Overholder vi loven? Der er i hverdagen mange spørgsmål.

Sikker digital identitet er, som følge af cybertruslen, blevet særdeles vigtigt i forbindelse med de seneste lovkrav der stilles til både private og offentlige virksomheder og organisationer. Lovkrav der kan findes i både de europæiske GDPR, eIDAS, NIS, PSD2 love og den danske NSIS standard. På forskellig vis stilles krav om hvordan både digitale identiteter skal dannes, men også administreres og anvendes af brugerne. Typisk veksles mellem mere tekniske krav så som fysiske ID krav i forbindelse brugeroprettelse og 2-faktor validering til login. Til de mere administrative krav, at der er truffet passende tekniske foranstaltninger og at der foretages kontinuerlige risikovurderinger.

Hos Liga på stand 1012 kan du opleve, hvordan en sikker digital identitet skabes og hvordan den i hverdagen anvendes. Eksempelvis til at logge på it-systemer og eller som identitets- og dørkort.

Automatisering af adgangsrettigheder og selvbetjening
Ligas SmartSignatur løsning sparer organisationen for tid og penge, i og med at SmartSignatur kombineres med egne brugersystemer, så brugeradgange og roller- og rettigheder automatisk opdateres når der er ændringer. Selve bestillingsprocessen er så enkel, at medarbejderne selv kan bestille og udstede adgangskort.

Sikkerheden på niveau betydelig eller niveau høj
Sikkerheden ved SmartSignatur overholder kravene i Digitaliseringsstyrelsens ”National Standard for Identiteters Sikringsniveauer version 2.0 (NSIS)” på enten niveau ”betydelig” eller niveau ”høj”. Systemet byder på ægte to-faktor sikkerhed, hvor man logger ind med en pinkode i kombination med et hardware token – et chipkort. Brugerens krypterede nøgle ligger udelukkende på chipkortet og kan ikke benyttes uden en selvvalgt pinkode. Denne form for to-faktorsikkerhed er anbefalet til overholdelse af artikel 9 og 10 krav i GDPR-forordningen.


Hvem er Liga: Liga sælger og markedsfører software, som hjælper virksomheder og det offentlige med at flytte sig ind i den digitale tidsalder. Med vores standardiserede software kan I varetage digital sikkerhed, identitet og mobilitet på en måde, der både giver fordele til den enkelte medarbejder og styrker forretningen – samt ikke mindst sikrer, at I lever op til den stadigt stigende mængde lovkrav fra myndighederne. Liga har eksisteret siden 1999 og sælger til det nordiske marked fra vores kontorer i København og Stockholm - typisk via forhandlere.

Kontakt

Center Boulevard 5
2300
København S
+45 35 36 95 05
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Arrangør

Version2
Ingeniøren

Partner