BDO
Booth: 1013
BDO i Danmark
Vores kunder er omdrejningspunktet for vores forretning, og vi bestræber os altid på at leve op til deres tillid og være den kompetente og loyale sparringspartner, de fortjener.
Samtidig løfter BDO som professionel rådgivnings- og revisionsvirksomhed en samfundsmæssig opgave. Det er et ansvar, vi sætter en stor ære i at leve op til.

BDO’s DNA
Som videnvirksomhed er faglighed vores styrke og udgangspunkt for alt, hvad vi gør. Vores revisorer, specialister og konsulenter er 100 % opdaterede, de har national og international markedsindsigt, branchekendskab og specialviden. Kunderne kan derfor trygt stole på, at et regnskab, der er revideret af BDO, overholder alle regler og love til punkt og prikke.
Den anden streng i BDO’s DNA udgøres af medarbejdernes personlige kompetencer. Medarbejderne i BDO er ikke kun fagligt dygtige, de har også empati og besidder stærke menneskelige kompetencer - netop derfor siger vi i BDO, at indlevelse skaber udvikling.

Vi er til stede
Vores lokale kontorer sikrer, at vi er helt tæt på de markeder, hvor vores kunder driver deres forretning til hverdag. Samtidig er BDO et landsdækkende fællesskab, der råder over de skarpeste specialister og specialkompetencer både nationalt og internationalt.

Cyberangreb bliver stadig mere komplekse
Cybersikkerhed er den største digitale udfordring i det 21. århundrede, og cyberangrebene bliver mere sofistikerede og komplekse. Det kan være alt fra brede phishing-angreb over angreb målrettet enkelt personer til avancerede og kontinuerlige angreb rettet mod enkelte virksomheder. Konsekvenserne er markante og udgør en trussel mod virksomheders omdømme, omkostninger i forbindelse med juridiske krav og øgede sanktioner som følge af lovmæssige reguleringer (fx den europæiske persondataforordning).

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?
Vi investerer løbende i cybersikkerhed og i at have de rigtige cybersikkerhedseksperter ansat for at hjælpe dig til bedre at forstå de specifikke trusselsscenarier og sårbarheder, der er relevante for dig og for din virksomhed. Vores løbende investering i værktøjer, træning og metodisk optimering gør vores team af informations- og cybersikkerhedseksperter i stand til at hjælpe din virksomhed med stor faglig indsigt og sparring om de nyeste trusler og forebyggelsesmetoder.

Kontakt

Havneholmen 29
1561
København
+4530704334
LinkedIn

Whitepapers

Links

Arrangør

Version2
Ingeniøren

Partner