Information vedrørende Infosecurity + Version2 Data & Cloud Expo og Covid-19
Konferencen gennemføres d. 30. september og 1. oktober i Øksnehallen ud fra nøgleprincipper om antal, afstand og hygiejne, så vi kan sikre såvel udstillere som besøgende rammerne for et attraktivt og ansvarligt mødested. 

Hertil har vi indført en række tiltag, som skal gøre din oplevelse på Infosecurity tryg og forsvarlig fra ankomst til afrejse.

Hvordan vil opsætningen i Øksnehallen sikre afstand og hygiejne? 
  • Tællere ved indgangen og udgangen sikrer, at vi aldrig overstiger det tilladte antal deltagere i Øksnehallen, der ifølge myndighederne nu er 919 mennesker.
  • Værnemidler er tilgængelige for alle, der ønsker det, men er ikke et krav.
  • Ved indgang og udgang og flere andre steder, vil standere med håndsprit være tilgængelige.
  • Bannere med Sundhedsstyrelsens anvisninger om afstand vil være synlige i hele Øksnehallen.
  • Toiletter vil blive ekstra rengjort.
  • Køstart og ind- og udgange markeres med ekstra skiltning og tildeles ekstra bemanding, så vi sikrer det bedst mulige flow i hele åbningstiden.
  • Caféen bagerst i Øksnehallen er åben. Her kan købes emballeret mad og drikke, som kan nydes i det udendørs netværksområde.
  • Færre udstillere med fysiske stande sikrer at vi kan holde god afstand. 
  • Alle oplæg i Øksnehallen foregår i sale, hvor alle gæster sidder med den påkrævede afstand til hinanden.

Hvilke regler er vi underlagt?
Infosecurity gennemføres i fuld overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer, (”Retningslinjer om ansvarlig indretning af indkøbscentre, stormagasiner og arkader, basarer mv. i lyset af udbruddet af COVID-19” af 14. maj 2020), der stadig efter de seneste tiltag pr. 7. september er gældende.   

Nye virtuelle tilbud
Som noget helt nyt, bidrager de partnere, der ikke har mulighed for at være fysisk tilstede i Øksnehallen i år, med et omfattende virtuelt seminarprogram. Du kan tilmelde dig keynotes, seminarer og debatter i Øksnehallen, som du plejer, og har du også tilføjet virtuelle seminarer til dit personlige program, vil du få tilsendt et link til de onlineseminarer, du har ønsket at se. Vores 80 partnere på Infosecurity kommer altså til at møde dig på flere forskellige måder, end du er vant til.