Version2 Data & Cloud Expo Denmark 2020

Skal I være udstillere? Klik her for at lære mere om mulighederne. Kontakt Sales Manager Helle Francois Andersen på hfa@version2.dk eller 3326 5397 hvis I ønsker at blive en del af messen.

Version2 Data & Cloud Expo

IT-området er i konstant udvikling. Hvad der trendede i går, er historie i dag. Det gælder om at være på forkant med udviklingen, og derfor skal du som it-professionel deltage på Version2s første udgave af Data & Cloud Expo den 29. og 30. april 2020 i Øksnehallen. Her får du al den nyeste viden om datastyring og cloud computing, du kan opleve en række stærke danske og internationale keynotes og seminarer samt netværke med kolleger og professionelle inden for branchen. 

Hvad kan Data & Cloud Expo tilbyde?

1. Et omfattende seminar program i samarbejde med Version2

2. En messe med mere end 80 udstillere, der giver et unikt og komplet overblik over de seneste ICT tjenester vedrørende datastyring og cloud computing

3. En praktisk guide til, hvordan du får styring på en organisation med en stigende mængde data og et stigende forbrug af cloudløsninger 

4. En platform til udveksling af viden og netværk med kolleger og branchen

5. Fri adgang til Infosecurity Denmark

 

Om Infosecurity Denmark:

Infosecurity Denmark 2020 byder på to dage med masser af faglig viden og netværk med de 80+ udstillere samt mere end 100 faglige oplæg og 20 keynotes.

Programmet dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility og cloud security og vil give et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

Infosecurity Denmarks advisory board udvælger en række førende danske og internationale keynote speakers. 

29. og 30. april 2020, kl. 9.00-17.00, Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V

Arrangør

Version2
Ingeniøren

Partner