Press
OM INFOSECURITY DENMARK + VERSION2 DATA & CLOUD EXPO
It-sikkerhedsmessen Infosecurity Denmark byder på to dage med masser af indblik og debat på et højt fagligt niveau om aktuelle it-sikkerhedsmæssige udfordringer.

Konferenceprogrammet indeholder mere end 100 faglige seminarer og cases samt 20 særligt udvalgte keynotes, der dækker emner som persondataforordning, hacking, cybercrime og nye teknologier som AI og blockchain.

Alle indlæg præsenteres af spydspidsforskere og nogle af verdens bedste rådgivere. 

I udstillingsområdet kan de mere end 3.500 deltagere sparre og netværke med de 80 danske og internationale virksomheder, der præsenterer deres bud på løsninger og forebyggende installationer.

PRESSEDÆKNING
Infosecurity Denmark dækkes hvert år af presse fra både radio, tv og trykte medier. Pressen er velkommen igen i 2020, og vi hjælper gerne med at anbefale kilder og vinkler.

De fleste af de faglige oplæg vil være overtegnede, men som journalist kan du ved henvendelse til vores PR & Marketing Manager få adgang til udvalgte sessioner.

Du bliver akkrediteret ved at sende en mail til expo@version2.dk

Se programmet her: https://www.infosecurity.dk/programma 
Tid: Den 29. og 30. april, kl. 9.00 - 17.00
Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11 1700 København V
Arrangør: Version2 (www.version2.dk) 

Kontaktinformation
PR & Marketing Manager, Katerine Arevad , +45 6142 1633 , mail: kaa@ing.dk
Messechef Nicolas Jøns Larsen, +45 2065 3707

FOTOS
Pressefotos kan rekvireres ved at kontakte Katrine Arevad kaa@ing.dk. Disse må udelukkende anvendes redaktionelt i forbindelse med omtale af Infosecurity Denmark. 
Krediteres: Version2/Rie Neuchs