Temaer

 

cyber-security.jpg 
Cyber Security, Hacking & Cyber Crime
Cyberkriminalitet er i dag en af de hurtigst voksende former for kriminalitet. For effektivt at kunne identificere potentielle hackere or angreb må cybersikkerheds specialister forstå hvilke teknikker der bruges, samt hvilke initiativer, der kan implementeres som modsvar.

cloud-computing.jpg 
Cloud Computing
Cloud computing giver adgang til business data og applikationer fra hvor som helst, når som helst og fra enhver enhed. Skyen giver adgang til nye teknologier og tillader virksomheder at konkurrere med hinanden som aldrig før.

datacenter___infrastructure_optimisation-2_0.jpg 
Datacenter & Infrastructure Optimisation
Datacenter optimering betyder at strategiske initiativer og softwareløsninger øger effektiviteten af den overordnede drift af datacentret. Dette indbefatter en rekonfigurering eller udskiftning af datacentre med det formål at opnå ressourceoptimering uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

data_science___management.jpg 
Data Science & Management
Data er det nye guld. Essensen af en succesfuld organisation. I dag, er data i sig selv dog langt fra nok. Ønsker man fortsat at være i front i en stærkt digitaliseret økonomi, gælder det for virksomheden om at have værktøjerne i orden til effektiv håndtering og analyse af data.

icon_artificial_data.png 
New Technologies (AI, Machine Learning, Blockchain, Quantum Computing)
Kunstig intelligens (AI), Machine learning (ML), og Blockchain er fremadstormende teknologier, som kraftigt øger computersystemers kapacitet og potentiale. Disse teknologier er dynamiske og i stand til at lære uafhængigt, finde og forudse mønstre, samt tilpasse og videreudvikle sig helt uden menneskelig indblanding.

privacy_compliance_governance___risk_management-3_0.jpg 
Privacy, Compliance, Governance & Risk Management
Virksomheder bør tilgå IT-sikkerhedsrisici på samme vis som enhver anden risikohåndtering. Både GDPR og NIS direktivet samt en stærkt forøget opmærksomhed omkring privatliv og sikkerhed blandt kunder, investorer og handelspartnere, betyder i dag, at virksomheder bør og skal investere i IT-sikkerhedsløsninger og forvaltning.

industrial_cybersecurity.png 
Industrial Cyber Security (IoT & Scada)
Sammenfaldet mellem software, data og forbundne enheder - The Internet of Things - betyder ikke blot nye muligheder, men også nye sikkerhedstrusler. For at kunne opdage og reagere effektivt på disse trusler kræves en ambitiøs og sofistikeret tilgang til IT-sikkerhed på stort og småt plan.